Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu l'albergínia i talleu-la a rodanxes fines.
  2. Deixeu-les escórrer 10 min en un colador.
  3. Coeu les albergínies a la planxa o en una paella, amb unes gotes d'oli i salpebreu-les.
  4. Marqueu les piadines en una paella, evitant que quedin massa seques.
  5. Talleu els pebrots a tires.
  6. Unteu les piadines amb una cullerada d'oli.
  7. A sobre, poseu-hi el pernil ibèric, la ceba morada tallada a tires fines, les fulles d'alfàbrega, els pebrots del piquillo tallats a tires, les olives i el formatge. Salpebreu-ho.


 

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: