Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu l’albergínia i talleu-la a rodanxes fines. Deixeu-les escórrer 10 min en un colador amb un pessic de sal. Coeu-les a la planxa o en una paella, amb unes gotes d’oli. Salpebreu-les.
  2. Marqueu les piadines en una paella.
  3. Agafeu la meitat de tires de pebrot i aixafeu-les amb una cullerada d’oli, per fer una mena de pasta. Unteu-hi les piadines. Per sobre, poseu-hi el pernil ibèric, la ceba morada tallada a tires fines, les fulles d’alfàbrega, la resta de pebrot del piquillo a tires, les olives i el formatge. Salpebreu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: