Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu i talleu a tires totes les verdures (carbassó, albergínia, carxofa), ruixeu-les amb llimona i coeu-les a la planxa, a foc no gaire fort, perquè no es cremin i quedin grenyals. Talleu la ceba en cèrcols i passeu-los lleugerament per la planxa.
  2. Munteu cada ‘piadina’, prèviament torrada: a sobre, repartiu-hi les verdures, unes anelles de ceba i els cirerols tallats a mitges parts.
  3. Talleu el formatge i poseu-ne en cada ‘piadina’, al costat dels brots frescos. Amaniu-ho amb oli d’oliva aromatitzat amb alfàbrega, sal i un pessic de pebre negre acabat de moldre.
  4. Preneu les ‘piadines’ tal qual o plegades i torrades en una paella.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: