Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la ceba, el porro i la pastanaga, nets, a tires fines.
  2. Sofregiu les verdures, els grans d’all sencers i el pebre negre amb oli. Afegiu-hi el vinagre i les herbes aromàtiques. Deixeu-ho reduir a foc fort fins a una tercera part. Afegiu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir de nou fins a una tercera part del líquid. Reserveu-ho.
  3. Netegeu el plàtan ben madur i tritureu-lo. Passeu el puré de plàtan per un colador, per tenir una textura llisa. Afegiu-hi la canyella en pols, el sucre morè i la fava Tonka ratllada. Guardeu-ho tapat a la nevera. Per evitar l’oxidació, afegiu-hi una mica de vitamina C.
  4. Demaneu al carnisser els quarts de pintada desossats. Poseu sal i pebre acabat de moldre dins de la carn. Enrotlleu-ho en forma de llonganissa amb paper film i premeu-ho. Torneu-ho a enrotllar amb paper d’alumini i tanqueu-ho bé.
  5. Poseu aigua a bullir. Feu-hi coure els rotlles 1 h i 30 min a foc lent. Traieu-los i refredeu-los amb aigua i gel 30 min.
  6. Traieu els rotlles de pintada bullits i feu-los coure 30 min en l’escabetx.
  7. Serviu-ho amb la crema de plàtan tèbia.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: