Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu i filetegeu els seitons.
  2. En una paella amb un rajolí d’oli, daureu lleugerament els alls, picats.
  3. Afegiu-hi els filets de seitó, salats, i daureu-los molt lleugerament.
  4. Aboqueu-ho sobre els ous batuts. Afegiu-hi julivert acabat de picar.
  5. Feu una truita, molt poc temps per cada costat, que quedi sucosa a l’interior.
  6. Talleu la truita en vuit talls i poseu cada tros a sobre d’una de les llesques de pa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: