Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la patata i talleu-la en quatre rodanxes d’un dit de gruix.
  2. En una paella amb oli, ofegueu les patates a foc lent, fins que estiguin toves. Apugeu el foc i daureu les patates fins que siguin cruixents. Retireu-les i, a la mateixa paella, fregiu els quatre ous de guatlla.
  3. En una altra paella, salteu la xistorra.
  4. En cada llesca de pa poseu un ou de guatlla, una mica de pebre vermell i, a sobre, amb l’ajuda d’un escuradents, afegiu-hi la patata fregida i la xistorra.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: