Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu les làmines de carpaccio amb molta cura perquè no es trenquin i poseu-les disposem en una safat.
  2. Col·loqueu la ruca en un bol gran, afegiu les panses, salpebreu-ho i amaniu-ho amb oli d'oliva verge extra. Moveu-ho bé.
  3. D'altra banda, prepareu una vinagreta amb oli d'oliva verge extra, un rajolí de llimona, pebre negre i una cullerada de mostassa de gra, quan ja tingueu tots aquests ingredients en un pot, tanqueu-lo i agiteu-lo amb energia perquè emulsionin.
  4. Finalment, disposeu una mica de ruca amb panses al centre de cada làmina de carpaccio i enrotlleu-ho làmina a làmina. Podeu fer servir un escuradents per tancar cada rotllet. Quant estiguin tots enrotllats, poseu-lo en un plat ampli i ruixeu-los amb la vinagreta per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: