Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la base de les cabeces d’alls, emboliqueu-les amb paper de plata i poseu-les al forn, a 180 ºC, 30-40 min, fins que estiguin molt tendres. Deixeules refredar una mica, retireu-ne el paper i extraieu la pasta d’alls rostits.
  2. Escalfeu un cassó amb unes gotes d’oli d’oliva, afegiu-hi el puré d’alls, remeneu-ho, escampeu-hi la farina, remeneu-ho i deixeu que es torri uns segons, mulleu-ho amb el brou de peix i deixeu-ho coure fins a obtenir la textura desitjada. Salpebreu-ho.
  3. Renteu les cebes tendres i retireu les llavors dels pebrots; talleu-los de manera regular.
  4. Talleu el lluç a trossets, salpebreu-lo i passeu-lo per la planxa calenta, untada amb oli d’oliva. Salteu els pebrots i la ceba tendra; salpebreu-los.
  5. Renteu i talleu els tomàquets en dos, marqueu-los a la planxa 2 min.
  6. Formeu les broquetes alternant el lluç amb la ceba tendra i els pebrots.
  7. Col·loqueu les broquetes i els tomàquets en una safata i poseu-la al forn calent, a 200 ºC, 5 min.
  8. Serviu-ho acompanyat de la velouté d’alls rostits.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: