Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la pinya i traieu-li el cor. Talleu-la a rodanxes de 2 cm de gruix.
  2. Amb un corró aixafeu una mica les espècies, per tal que deixin anar més l’aroma.
  3. En una paella poseu el sucre i la mantega. Quan comenci a caramel·litzar, afegiu-hi les espècies.
  4. Afegiu-hi la pinya i caramel·litzeu-la bé per les dues bandes.
  5. Serviu la pinya calenta amb el gelat de vainilla a sobre.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: