Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la pinya: peleu-la, traieu-ne el cor i talleu-la a rodanxes de 2 cm de gruix.
  2. Feu un caramel amb el sucre. Incorporeu-hi el pebre de Timut i les rodanxes de pinya.
  3. Caramel·litzeu les rodanxes de pinya per les dues bandes i reserveu-les.
  4. Per a l’escuma: escalfeu la nata, la llet i el pebre de Timut. Tapeu-ho i deixeu-ho infusionar 15 min. Coleu-ho, incorporeu-hi el sucre i feu que arrenqui el bull.
  5. Aboqueu-ho sobre els rovells i remeneu-ho.
  6. Ompliu un sifó de 500 ml amb la barreja colada, carregueu-hi el gas i deixeu-ho reposar a la nevera un parell d’hores.
  7. Serviu la pinya amb l’escuma de pebre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: