Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Pinya colada
Pinya colada
  1. Ompliu una coctelera amb glaçons de gel.
  2. Poseu-hi el Malibu, la crema de coco i el suc de pinya. Remeneu-ho bé.
  3. Aboqueu-ho sobre la copa tot colant-ho.
  4. Afegiu-hi una mica més de suc de pinya i decoreu la copa amb una rodanxa de pinya fresca.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: