Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Hidrateu la gelatina en aigua freda.
  2. Poseu l’aigua en un cassó al foc. Quan arrenqui el bull, aparteu-lo del foc i poseu-hi les flors d’hibisc.
  3. Deixeu-les infusionar 5 min. Coleu el líquid, incorporeu-hi la gelatina escorreguda i el xarop d’atzavara. Deixeu-ho refredar.
  4. Reserveu-ho al congelador. Un cop congelat, rasqueu-ho amb una forquilla i torneu-ho a deixar al congelador.
  5. Marqueu la pinya a la planxa, volta i volta.
  6. Serviu la pinya freda amb el granissat d’hibisc pel damunt.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: