Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els caquis, talleu-los a trossos i poseu-los al vas de la batedora amb el suc de taronja i 5 g de sucre. Tritureu-ho.
  2. Dissoleu la gelatina amb una mica d'aigua tèbia i afegiu-la a la crema de caquis. Barregeu-ho bé.
  3. Munteu la nata amb el sucre restant i afegiu-lo a la crema de caqui. Reserveu-ho a la nevera dues hores com a mínim, perquè qualli.
  4. Talleu la pinya a daus de 2x2 cm i macereu-la en un bol amb sucre, 2 h. Després, salteu-la a la paella, molt calenta, fins que quedi tova i caramel·litzada.
  5. Barregeu la mantega, ben freda, amb la farina i afegiu-hi l'ametlla mòlta, el sucre i el cacau en pols. Estireu-ho amb un corró i coeu-ho al forn, a 170 ºC. Ha de quedar una galeta molt seca. Quan es refredi, trenqueu-la i feu-ne sorra.
  6. Poseu dues cullerades de sorra de cacau a la base del plat i, a sobre, poseu-hi els daus de pinya. Acabeu-ho amb unes boles de mousse de caqui i taronja.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: