Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la brandada: poseu a escalfar al foc un recipient amb aigua. Quan arribi als 80 ºC, aboqueu-hi el bacallà amb unes fulles de llorer i deixeu-ho escalfar 5 min, sense que arribi a bullir. Deixeu-ho refredar.
  2. Aboqueu una mica d’oli en una paella i escalfeu-lo, fregiu-hi els alls i els bitxos i deixeu-los refredar.
  3. Agafeu el túrmix i tritureu el bacallà, l’all i el bitxo mentre hi aneu abocant a poc a poc l’oli restant fins que es formi una massa compacta.
  4. Per a la piperrada: talleu tots els ingredients a daus, salpebreu-los i fregiu-los a foc suau.
  5. Muntatge: agafeu un gotet i poseu al fons la piperrada; a sobre, la brandada. Serviu-ho preferentment calent. Podeu adornar-ho amb unes flors naturals, com ara petits pensaments.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: