Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu les brases a foc fort i poseu-hi la graella a uns 10 cm per sobre.
  2. Coeu els pebrots verds i vermells sencers, girant-los amb freqüència, fins que quedin socarrats del tot. Poseu-los en una safata i tapeu-los fins que es refredin, uns 10 min. Peleu-los i traieu-ne les llavors. Talleu-los a tires i poseu-los en un recipient.
  3. Coeu les cebes uns 30 min i els tomàquets 10-15 min, fins que estiguin tendres, una mica socarrats i caramel·litzats. Retireu-los de la graella i talleu-los a trossos gruixuts. Barregeu-los amb les tires de pebrot.
  4. Escalfeu oli en una paella de ferro fos i fregiu-hi l’all, 1 min. Afegiu-hi les cebes, els tomàquets, els pebrots, el romaní i el pebre d’Espelette.
  5. Sofregiu-ho 20-30 min. Saleu-ho.
  6. Trenqueu els ous, d’un en un, directament sobre la paella, deixant una mica d’espai entre ells. Deixeu que es coguin, amb les brases a foc mitjà, 10-12 min, fins que comencin a cobrir la resta d’ingredients.
  7. Repartiu la piperrada en plats i afegiu-hi julivert picat per sobre.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: