Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la carxofa i deixeu-ne el cor i la tija pelada perquè quedi tendra.
  2. Confiteu la carxofa amb aigua a 85 ºC.
  3. Quan estigui, escorreu-la perquè perdi l’aigua.
  4. Farciu la carxofa amb la mousse de foie.
  5. Prepareu un caramel amb sucre, aigua i glucosa, i afegiu-hi granadina per donar-li color quan estigui a punt el caramel —si no es cremaria.
  6. Caramel·litzeu les carxofes un cop estiguin amb al seu pal i poseu-les a assecar en una base foradada perquè respirin.

Una recepta del restaurant Blanc & Negre de l'Hotel El Castell

Castell, 1. 08830. Sant Boi de Llobregat. 93 640 07 00

 

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: