Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Partiu els cinc espaguetis en trossos d’uns 10 cm de llarg. 
  2. Feu petites boles de formatge ratllat i claveu-hi un tros d’espagueti perquè faci de bastonet, i cobriu-lo amb més formatge. 
  3. Poseu en una safata que pugui anar al forn paper sulfurat. Col·loqueu-hi a sobre les piruletes i coeu-les al forn uns 20-30 min a 150 ºC, fins que el formatge estigui sec però sense que hagi agafat color. 
  4. Agafeu un got, ompliu-lo amb pipes pelades i després claveu-hi les piruletes.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: