Preparació
- En una paella amb una mica d’oli, sofregiu la ceba tallada a la juliana. Salpebreu-la i, quan sigui transparent, afegiu-hi una cullerada de mostassa. Deixeu-ho refredar.
- Obriu els pits de pollastre al llarg, dues vegades.
- Ompliu-los amb la ceba i les figues: feu-ne canelons, emboliqueu-los amb paper film i estrenyeu-los bé, donant-los forma de caramel.
- Cuineu-los uns minuts en una olla amb aigua bullent.
- Una vegada s’hagin refredat, passeu-los per ou i, després, per panko. Fregiu-los i acabeu-los al forn, o feu-los directament al forn.
- Per a la guarnició: cremeu les albergínies al foc i, quan estiguin ben toves, deixeu-les refredar i peleu-les. Condimenteu-ho amb sal, pebre i oli.
- Peleu i talleu la carbassa, bulliu-la uns minuts i després salteu-la en oli. Salpebreu-ho.
- Escalfeu el puré i emplateu el conjunt.