Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Condimenteu el pollastre amb les espècies, afegiu-hi un fil d’oli d’oliva, barregeu-ho bé i deixeu-ho marinar 30 min a la nevera.
  2. En una paella amb una mica d’oli d’oliva, salteu el pollastre fins que estigui fet; reserveu-lo.
  3. Talleu la ceba a la juliana. Desgraneu la magrana. Reserveu-ho.
  4. Per a l’hummus: poseu tots els ingredients en un got i tritureu-los.
  5. Passeu el pa de pita per la planxa. Unteu-lo amb un parell o tres de cullerades d’hummus, afegiu-hi la crema agra i pel damunt poseu-hi els trossos de pollastre, una mica de ceba, magrana, llavors de sèsam, brots i fulles de menta.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: