Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb un corró estireu la massa de pizza molt fina, tan fina com es pugui.
  2. Talleu la massa en cercles d’uns 8 cm de diàmetre i coeu-los 10 min a 220 ºC fins que la superfície sigui daurada. Deixeu-ho refredar.
  3. Barregeu la ricotta amb mel al gust. Escamppeu-ho per sobre de cada base de pizza i repartiu-hi el codonyat a dauets i les nous trossejades per sobre.
  4. Regueu-ho amb un rajolí de mel i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: