Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Suqueu les llesques de pa amb tomàquet triturat i enforneu-les a 200 ºC, fins que les vores estiguin una mica torrades. 
  2. Col·loqueu rodanxes de tomàquet sec a sobre del pa (quatre unitats per torrada). 
  3. Poseu la ruca, els brots i les panses en un bol. Afegiu-hi un bon raig d’oli i vinagre de Mòdena, i salpebreu-ho.
  4. Col·loqueu una mica de la barreja del bol sobre cada torrada. 
  5. Talleu el cibulet finament i poseu-ne una mica a sobre de cada pizzeta.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: