Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les mongetes i les pastanagues a tires, i bulliu-les 4 min. Escorreu-les i reserveu-les.
  2. Peleu el gra d’all i piqueu-lo en un morter, amb el julivert i un pessic de sal.
  3. Escalfeu dues cullerades d’oli en una paella i tireu-hi la picada, deixeu-ho coure 1 min. Afegiu-hi les patates, bullides, i les verdures. Salteu-ho 4 min.
  4. Retireu-ho del foc i reserveu-ho amb el recipient tapat.
  5. Pinzelleu els calamars nets amb una barreja de dues cullerades d’oli d’oliva i el suc i la pela ratllada de mitja llima.
  6. En una planxa calenta, marqueu-los 2-3 min per cada costat i retireu-los.
  7. Serviu els calamars amb les tires de verdures i les patates saltades i unes escates de sal de Maldon.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: