Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el capipota en daus d‘1 cm.
  2. Sofregiu en una cassola amb una mica d’oli el gra d’all picat, afegiu-hi la fruita seca i deixeu-ho daurar suaument. Quan hagin agafat color, afegiu-hi el capipota i ofegueu-ho 2 min, empolvoreu-ho de cacau i de julivert picat, remeneu-ho, poseu-hi sal i pebre i col·loqueu-ho en un recipient quadrat o rectangular que serveixi per emmotllar-ho. Posteriorment, un cop tret de la nevera, podreu tallar-ne llesques d’1 cm de gruix.
  3. Talleu el fetge en escalopes de 2 cm de gruix, salpebreu-lo i, en una paella sense greix i a foc viu, daureu-lo 2 min per banda. Reserveu-lo.
  4. Amaniu els fesols escorreguts amb les orellanes picades, oli verge i la ceba sofregida.
  5. Col·loqueu al fons del plat la llesca de nyoca, que l’haureu passat per la paella amb una mica d’oli perquè quedi daurada. Poseu-hi al damunt els fesols amanits i, després, el fetge amb un pessic de sal grisa. Acompanyeu-ho d’escarola, amanida amb oli i sal.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: