Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Torreu les llavors de sèsam al forn, a sobre d’un paper, fins que agafin color.
  2. Espremeu la llima i coleu-ne el suc.
  3. Partiu els plàtans al llarg, en dues meitats, i talleu cada meitat per la meitat. Poseu els quarts amb la pela a sota damunt una plata amb un full de paper de forn.
  4. Ruixeu el plàtan amb el suc de llimona i espolseu-hi el sucre de vainilla.
  5. Poseu-lo al forn calent, a 180 ºC, i deixeu-lo coure 8 min.
  6. Feu làmines fines de mantega i distribuïu- les pel damunt del plàtan cuit; torneu-lo a posar al forn 1 min.
  7. Renteu els brots de menta, separeu-ne les fulles i piqueu-les ben fines. Escampeu les llavors de sèsam i la menta picada per sobre el plàtan. Serviu-ho calent.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: