Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un roux desfent el llard en una cassola i enrossint la farina. Afegiu-hi la ceba, tallada molt petita, i feu un bon sofregit fins que estigui ben daurada. Incorporeu-hi el tomàquet ratllat i continueu el sofregit fins que estigui ben confitat.
  2. Salpebreu els menuts i daureu-los en una altra cassola, amb una mica de llard. Afegiu-los al sofregit, cobriu-los amb el vi ranci i deixeu que faci xup-xup 20 min. 
  3. Incorporeu-hi els bolets de temporada i salpebreu-ho. Deixeu-ho coure 10 min més, i afegiu-hi una mica de brou de pollastre, si cal. 
  4. Feu una picada amb les ametlles, el carquinyoli i el julivert. Deixateu-la amb una mica d’aigua i afegiu-la a la cassola. Coeu-ho tot plegat 5 min més. Salpebreu-ho i deixeu que la salsa s’acabi d’espessir.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: