Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desosseu les cuixes de pollastre i talleu el cordonet de porc. Fregiu-los en una cassola amb l’oli fins que quedin ben enrossits. Reserveu-ho.
  2. Enrossiu les salsitxes. Retireu-les de la cassola. En el mateix oli, sofregiu-hi la ceba i dos alls tallats petits.
  3. Quan estiguin daurats, torneu-hi a incorporar la carn i mulleu-ho amb el vi ranci. Deixeu-ho reduir.
  4. Remulleu-ho amb un parell de llossades de brou de carn i deixeu-ho coure fins que la carn quedi ben tendra. Si us queda seca, aneu-hi afegint petites llossades de brou.
  5. Traieu les impureses dels rovellons i salteu-los en una paella. Incorporeu-los al platillo juntament amb la picada, feta amb dos grans d’all, les avellanes i el julivert.
  6. Deixeu el platillo a foc suau fent el xup-xup 10 min. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: