Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu els ous amb el sucre fins a blanquejar-los. Afegiu-hi l'oli de gira-sol i la beguda de nous. Barregeu-ho bé.
  2. Incorporeu-hi la farina, el llevat i la sal. Finalment, integreu les nous trossejades i les boletes de xocolata (aquestes, prèviament arrebossades amb una mica de farina perquè no es quedin totes enganxades).
  3. Greixeu i enfarineu un motlle. Poseu-ho al forn 30 min a 180 ºC i espereu que es refredi abans de consumir-lo.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: