Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu la pell del bacallà, talleu-lo a daus de 2 x 2 cm i reserveu-los.
  2. Peleu els alls, talleu-los a làmines i reserveu-los amb el bacallà.
  3. Afegiu-hi els bitxos, alguns de trossejats i alguns de sencers, i cobriu-ho amb l’oli. Deixeu-ho macerar un mínim d’1 h i un màxim de 24 h, a la nevera.
  4. Coeu l’arròs rodó segons les indicacions del paquet, en aigua al punt de sal. Escorreu-lo i deixeu-lo refredar bé, remenant-lo de tant en tant perquè quedi més solt i no s’enganxi.
  5. Peleu la ceba vermella i talleu-la a la juliana.
  6. Fregiu les faves i escorreu-les de l’excés d’oli.
  7. Renteu el cogombre i talleu-lo a rodanxes.
  8. Ompliu els bols amb l’arròs cuit i fred i repartiu-hi l’amanida d’algues i tots els ingredients que heu preparat, mantenint-los cadascun en el seu grup.
  9. Amaniu-ho amb un bon raig d’oli, pebre negre acabat de moldre, el romesco al mig i llavors de sèsam.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: