Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al brownie: bateu els ous i el sucre amb les varetes elèctriques fins que doblin el seu volum.
  2. Foneu la xocolata amb la mantega i incorporeu-la als ous.
  3. Afegiu-hi la farina, el bicarbonat i el cacau tamisats, i les nous lleugerament picades. Aboqueu-ho dins un motlle encamisat i coeu-ho al forn 15-20 min, a 180 ºC.
  4. Per a la crema de xocolata: barregeu el sucre i la Maizena. Incorporeu-hi un rajolí de llet de coco i barregeu-ho. Incorporeu-hi els rovells i reserveu-ho.
  5. Poseu la resta de la llet de coco en un cassó al foc. Quan bulli, aboqueu-ho sobre la mescla dels rovells i torneu-ho a posar tot al foc, remenant-ho sense parar.
  6. Al primer bull, retireu-ho del foc.
  7. Aboqueu-ho sobre la xocolata i barregeu-ho fins que es fongui i quedi homogeni. Filmeu-ho a pell.
  8. Per al poke bowl: poseu una base de crema de xocolata al fons del bol. En una banda del bol, poseu daus de brownie i, al voltant, el plàtan a rodanxes, les avellanes, la fruita i els encenalls de xocolata.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: