Preparació
- Per al brownie: bateu els ous i el sucre amb les varetes elèctriques fins que doblin el seu volum.
- Foneu la xocolata amb la mantega i incorporeu-la als ous.
- Afegiu-hi la farina, el bicarbonat i el cacau tamisats, i les nous lleugerament picades. Aboqueu-ho dins un motlle encamisat i coeu-ho al forn 15-20 min, a 180 ºC.
- Per a la crema de xocolata: barregeu el sucre i la Maizena. Incorporeu-hi un rajolí de llet de coco i barregeu-ho. Incorporeu-hi els rovells i reserveu-ho.
- Poseu la resta de la llet de coco en un cassó al foc. Quan bulli, aboqueu-ho sobre la mescla dels rovells i torneu-ho a posar tot al foc, remenant-ho sense parar.
- Al primer bull, retireu-ho del foc.
- Aboqueu-ho sobre la xocolata i barregeu-ho fins que es fongui i quedi homogeni. Filmeu-ho a pell.
- Per al poke bowl: poseu una base de crema de xocolata al fons del bol. En una banda del bol, poseu daus de brownie i, al voltant, el plàtan a rodanxes, les avellanes, la fruita i els encenalls de xocolata.