Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Amb aquest plat, el restaurant Hula Poke participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1. Prepareu tots els ingredients, tallats a trossos, i deixeu-los a punt en bols separats.
  2. En el bol de servir, aneu-hi posant els ingredients perquè quedin ben repartits. Els podeu posar barrejats o repartir-los per grups, per donar color al resultat final.
  3. Amaniu-ho amb la salsa teriyaki i ja ho podreu servir.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: