Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu l'aigua a bullir en un cassó i afegiu-hi la polenta, remenant-la amb una espàtula. Abaixeu el foc i coeu-la 8 min, sense deixar remenar-la. Afegiu-hi la mantega i poseu-hi sal al gust.
  2. Retireu la polenta del foc i aboqueu-la en una safata rectangular untada amb una mica d'oli. Mireu que us quedi un gruix d'1 cm, aproximadament. Deixeu-la refredar i talleu-la en rodones.
  3. Escalfeu el forn a 180 ºC i poseu-hi la polenta fins que quedi daurada. Afegiu-hi el formatge i la sobrassada i torneu-la a posar al forn, 3 min.
  4. Abans de servir-ho, poseu la mel de romaní sobre les rodanxes de polenta i decoreu-ho amb pipes de girasol.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: