Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Talleu les contracuixes a dauets i salpebreu-les.
  2. Peleu les pastanagues i talleu-les molt menudes, tant com pugueu.
  3. Renteu bé el carbassó i talleu-lo ben menut.
  4. Amb l’ajuda d’un adult, poseu el wok al foc, amb un bon raig d’oli, i enrossiu-hi el pollastre, a temperatura alta.
  5. Poseu-hi les verdures tallades. Sacsegeu el wok o aneu-ho remenant amb una cullera de fusta. Podeu comptar, per exemple, unes 20 voltes.
  6. Aboqueu-hi un bon raig de salsa de soja, un bon raig de Fanta de taronja i els brots de soja. Deixeu-ho coure a foc fort, fins que es redueixin les salses i el pollastre prengui un to daurat i brillant.
  7. Ja només us queda afegir-hi un grapat de sèsam torrat i ja podeu servir el pollastre a l’estil oriental. 

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: