Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el pollastre. Traieu-li el coll i les potes. Feu-ne talls. Salpebreu-lo.
  2. Passeu els talls de pollastre per la canyella i, després, per la farina blanca. Fregiu-los en una paella amb oli. Procureu que els talls es coguin a poc a poc perquè la canyella no es cremi. En acabat, reserveu-los.
  3. Passeu l’oli pel colador i aboqueu-lo en una cassola. Afegiu-hi la ceba tallada a trossets ben petits i una mica de tomàquet ratllat. Deixeu-ho coure una mica i, a continuació, col·loqueu-hi el pollastre que havíeu reservat. Afegiu-hi un got d’aigua i deixeu que es cogui fins que quedi ben tendre. Si cal, afegiu-hi un xic més d’aigua o brou de gallina.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: