Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu, enfarineu i enrossiu els trossos de pollastre en una cassola amb oli i reserveu-los.
  2. En el mateix oli, fregiu-hi els escamarlans i reserveu-los. Feu-hi el sofregit amb la ceba i el tomàquet.
  3. Poseu-hi el pollastre, flamegeu-lo amb el brandi i cobriu-lo amb aigua.
  4. Deixeu-ho coure i, quan faltin 10 min, incorporeu-hi els escamarlans i la picada deixatada amb el vi ranci.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: