Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els pits de pollastre a daus d’1,5 cm i reserveu-los. 
  2. Per a la marinada: espremeu les llimes i barregeu-ne el suc amb una culleradeta de coriandre en pols, una mica de comí, un pessic de cúrcuma, un grapadet de menta fresca, ben esmicolada, i quatre cullerades d’oli. Repartiu la marinada en dos bols. 
  3. Submergiu els daus de pollastre en un dels bols i fregiu-los amb tres cullerades d’oli d’oliva. Quan els daus de pollastre estiguin daurats, banyeu-los amb la marinada de l’altre bol. 
  4. Serviu el pollastre amb unes quantes fulles de menta fresca. 

CONSELL

Podeu servir aquest plat acompanyat amb un bol d’arròs. Les espècies sempre s’han fet servir per donar diferents sabors als aliments i les begudes. Fa més de 3.000 anys, els àrabs van monopolitzar el comerç d’espècies, tornant de l’Índia i de l’Orient amb la seva preuada càrrega.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: