Preparació
- Talleu els pits de pollastre a daus d’1,5 cm i reserveu-los.
- Per a la marinada: espremeu les llimes i barregeu-ne el suc amb una culleradeta de coriandre en pols, una mica de comí, un pessic de cúrcuma, un grapadet de menta fresca, ben esmicolada, i quatre cullerades d’oli. Repartiu la marinada en dos bols.
- Submergiu els daus de pollastre en un dels bols i fregiu-los amb tres cullerades d’oli d’oliva. Quan els daus de pollastre estiguin daurats, banyeu-los amb la marinada de l’altre bol.
- Serviu el pollastre amb unes quantes fulles de menta fresca.
CONSELL
Podeu servir aquest plat acompanyat amb un bol d’arròs. Les espècies sempre s’han fet servir per donar diferents sabors als aliments i les begudes. Fa més de 3.000 anys, els àrabs van monopolitzar el comerç d’espècies, tornant de l’Índia i de l’Orient amb la seva preuada càrrega.