Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu els flocs de civada i les nous, sense que es transformin en farina. Barregeu-ho bé amb la mel i la soja.
  2. Talleu els pits de pollastre en trossets.
  3. Banyeu cada trosset en la salsa de soja i mel. Després, passeu-lo per la barreja de civada i nous i poseu-ho a la safata de forn amb paper vegetal. 
  4. Poseu la carn al forn a 180 ºC durant 20 min o fins que es dauri. I ja ho tindreu!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: