Un pollastre un pèl diferent del clàssic francès ‘a la caçadora’, amb escalunyes, sense olives ni tant de tomàquet.
Preparació
- Salpebreu el pollastre i daureu-lo en una cassola, amb la cansalada. Retireu-ho i reserveu-ho.
- A la mateixa cassola i amb el greix que ha deixat anar la carn, afegiu-hi els alls i la ceba picats, i deixeu-ho que se sofregeixi lentament.
- Afegiu-hi els xampinyons, nets i tallats a quarts. Daureu-los i afegiu-hi els pebrots, la pastanaga, la farigola i el julivert.
- Afegiu-hi el pollastre i el vi negre i deixeu-lo reduir.
- Afegiu-hi els tomàquets triturats, el concentrat de tomàquet i el pebre vermell dolç, i deixeu-ho coure a foc lent 30 min.
- Després de 20 min de cocció, afegiu-hi les olives i salpebreu-ho.
- Quan el pollastre estigui cuit, reduïu una mica la salsa, perquè tingui una bona textura. Serviu-lo en quatre plats i afegiu-hi les fulles d’alfàbrega per sobre.