Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Un pollastre un pèl diferent del clàssic francès ‘a la caçadora’, amb escalunyes, sense olives ni tant de tomàquet.

Preparació

  1. Salpebreu el pollastre i daureu-lo en una cassola, amb la cansalada. Retireu-ho i reserveu-ho.
  2. A la mateixa cassola i amb el greix que ha deixat anar la carn, afegiu-hi els alls i la ceba picats, i deixeu-ho que se sofregeixi lentament.
  3. Afegiu-hi els xampinyons, nets i tallats a quarts. Daureu-los i afegiu-hi els pebrots, la pastanaga, la farigola i el julivert.
  4. Afegiu-hi el pollastre i el vi negre i deixeu-lo reduir.
  5. Afegiu-hi els tomàquets triturats, el concentrat de tomàquet i el pebre vermell dolç, i deixeu-ho coure a foc lent 30 min.
  6. Després de 20 min de cocció, afegiu-hi les olives i salpebreu-ho.
  7. Quan el pollastre estigui cuit, reduïu una mica la salsa, perquè tingui una bona textura. Serviu-lo en quatre plats i afegiu-hi les fulles d’alfàbrega per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: