Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pollastre al curri: en una cassola amb un raig d’oli d’oliva,coeu el pollastre salpebrat fins a daurar-lo. Retireu-lo i reserveu-lo sobre paper absorbent.
  2. A la mateixa cassola, coeu la ceba tendra, tallada a la juliana, l’all aixafat i el gingebre. Afegiu-hi la poma, pelada i tallada a daus.
  3. Un cop cuit, retireu el greix que hi hagi quedat i torneu-hi a posar el pollastre. Mulleu-lo amb l’aigua, la llet de coco, la mostassa i el curri, i deixeu-ho coure fins a que la salsa s’espesseixi.
  4. Afineu el punt de sal del curri, retireu-lo del foc i afegiu-hi el coriandre picat. Podeu deixar la salsa tal qual o separar el pollastre i triturar-la.
  5. Per a l’arròs i bròquil: bulliu el bròquil en aigua 4 min. Retireu-lo i refredeu-lo. Feu arròs blanc.
  6. En una paella, poseu l’oli de sèsam i salteu-hi el bròquil, per donar-li color. Espolseu-hi sèsam per sobre i un xic de sal.
  7. Si disposeu d’una carmanyola amb tres compartiments, en un poseu-hi el pollastre al curri. A l’altre, el bròquil saltat, i, en el tercer, l’arròs blanc amb una mica d’oli.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: