Preparació
- Per al pollastre al curri: en una cassola amb un raig d’oli d’oliva,coeu el pollastre salpebrat fins a daurar-lo. Retireu-lo i reserveu-lo sobre paper absorbent.
- A la mateixa cassola, coeu la ceba tendra, tallada a la juliana, l’all aixafat i el gingebre. Afegiu-hi la poma, pelada i tallada a daus.
- Un cop cuit, retireu el greix que hi hagi quedat i torneu-hi a posar el pollastre. Mulleu-lo amb l’aigua, la llet de coco, la mostassa i el curri, i deixeu-ho coure fins a que la salsa s’espesseixi.
- Afineu el punt de sal del curri, retireu-lo del foc i afegiu-hi el coriandre picat. Podeu deixar la salsa tal qual o separar el pollastre i triturar-la.
- Per a l’arròs i bròquil: bulliu el bròquil en aigua 4 min. Retireu-lo i refredeu-lo. Feu arròs blanc.
- En una paella, poseu l’oli de sèsam i salteu-hi el bròquil, per donar-li color. Espolseu-hi sèsam per sobre i un xic de sal.
- Si disposeu d’una carmanyola amb tres compartiments, en un poseu-hi el pollastre al curri. A l’altre, el bròquil saltat, i, en el tercer, l’arròs blanc amb una mica d’oli.