Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Unteu el pollastre amb llard i salpebreu-lo. Poseu-lo en una rostidora fonda, juntament amb oli i llard. Afegiu-hi les herbes, les cebes tallades grosses, un tros de la beina d’una canyella i un bon raig de conyac.
  2. Amb el forn ja calent, poseu-lo a la rostidora tapada durant 2 o 3 h (depenent del pes del pollastre: calculeu 1 h per quilo). Comproveu-ne la cocció, i una estona abans poseu totes les fruites que us agradin i que ja tindreu preparades.
  3. Nota: també podeu fer la mateixa recepta amb un pollastre farcit amb préssec sec, panses, pinyons enrossits a la paella amb llard, prunes seques remullades i orellanes.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: