Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu el pollastre, enfarineu-lo i enrossiu-lo en una cassola amb oli. Reserveu-lo. Al mateix oli fregiu-hi els escamarlans salpebrats i reserveu-los, també.
  2. Aprofiteu el mateix oli per fer un sofregit a foc lent amb la ceba, la pastanaga, el tomàquet, un gra d’all -tot tallat ben petit- i el ramet d’herbes, sal i pebre. A continuació, poseu-hi els crancs i la copa de vi ranci. Deixeu reduir l’alcohol. Afegiu-hi una cullerada de farina i dos cullerots de brou o aigua i deixeu-ho reduir uns 30 min.
  3. Passeu el sofregit pel passapuré i afegiu-lo de nou a la cassola juntament amb el pollastre. Deixeu-ho coure, a poc a poc, uns 30 min fins que el pollastre sigui tendre. Si cal, afegiu-hi alguna llossada de brou. Afegiu-hi els escamarlans i la picada feta d’ametlles, avellanes, carquinyolis i un gra d’all, i deixeu-ho coure 5 minuts més.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: