Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les trompetes i salteu-les 1 min en una paella juntament amb un bon raig d’oli. Talleu la tòfona i barregeu-la amb les trompetes.
  2. Prepareu els pollastrons per rostir tot col·locant-hi les trompetes i la tòfona a sota de la pell. Lligueu-los amb fil de gansalla i rostiu-los amb all sense pelar al forn durant 35 min.
  3. Coeu les patates amb pell al forn. Després, peleu-les i aixafeu-les en un morter. Afegiu-hi l’escalunya picada i el porradell picat. Rectifiqueu-ho de sal i reserveu-ho. Presenteu els pollastrons amb la patata.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: