Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Remulleu les ametlles 48 h. Escorreu-les i peleu-les.
  2. Poseu les ametlles en una safata al forn, a 90 ºC, 45 min, per deshidratar-les, fins que estiguin seques.
  3. En un robot de cuina, tritureu les ametlles fins aconseguir una textura molt fina, però que no arribi a ser farina.
  4. Espinyoleu els dàtils.
  5. Afegiu els dàtils a les ametlles i tritureu-ho fins a obtenir una massa.
  6. Formeu els polvorons.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: