Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les pomes i retireu-ne el cor. Talleu-les a rodelles transversals de 0,5 cm de gruix, amb la mandolina o un ganivet, i regueu-les amb el suc de la llimona espremuda.
  2. Poseu 200 ml d’aigua a bullir amb la mel, la canyella, l’anís i els grans de pebre esberlats. Quan hagi arrencat el bull, escalfeu-hi les rodelles de poma 2 min; apagueu el foc i deixeu-ho entebeir.
  3. Talleu vuit discos de pasta fil·lo.
  4. Foneu la mantega, unteu-hi els discos de pasta i ajunteu-los de dos en dos, superposant-los.
  5. Coeu-los al forn calent, a 200 ºC, fins que es daurin.
  6. Poseu-los als plats de postres i disposeu-hi al damunt les rodelles de poma escorregudes, amb una mica de canyella en pols.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: