Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els popets i escorreu-los. Poseu oli d’oliva i la fulla de llorer en una cassola. Afegiu-hi la ceba, picada, i sofregiu-la a foc baix fins que quedi ben rossa.
  2. Afegiu els alls laminats a la cassola i una mica de sal. Remeneu-ho bé, deixant que l’all se sofregeixi, i incorporeu-hi els popets.
  3. Quan s’hagi evaporat la meitat de l’aigua que deixen anar els pops, aboqueu-hi el vi ranci i deixeu-ho al foc fins que s’evapori l’alcohol.
  4. Comproveu que els popets siguin tous i poseu-hi les ametlles. Remeneu-ho bé i coeu-ho 5 min a foc mitjà. Després, apagueu el foc i deixeu-ho reposar 2 h amb la cassola tapada abans de servir-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: