Preparació
- Escaldeu l’estragó, eixugueu-lo bé i tritureu-lo amb una mica d’oli. Passeu-ho per un colador xinès i reserveu-ho.
- Renteu els carbassons i els raves, eixugueu-los i ratlleu-los. Reserveu-ho.
- Peleu les escalunyes i piqueu-les finament, barregeu-les amb el carbassó i els raves, i salpebreu-ho. Ruixeu-ho amb suc de llimona i l’oli d’estragó, i reserveu-ho.
- Aixafeu els alls i daureu-los en una paella, amb oli d’oliva. Afegiu-hi els popets nets, salteu-ho i afegiu-hi la ratlladura de mitja llimona i de mitja taronja. Salpebreu-ho.
- Peleu la taronja a pell i talleu-ne els grills a viu, sense deixar res de la part blanca.
- Amb l’ajuda d’un motlle de pastisseria, formeu quatre timbals amb el carbassó. Repartiu-los als plats, i acompanyeu-los amb els popets saltats i unes gotes d’oli d’estragó, pell de taronja ratllada i els grills de taronja. Afegiu-hi un quants grans de pebre rosa.