Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la llet de coco i el sucre en un cassó i feu que arrenqui el bull.
  2. Diluïu la farina de blat de moro en una mica d'aigua i aboqueu-ho a la barreja anterior. Deixeu-ho espessir.
  3. Aparteu-ho del foc, afegiu-hi el coco ratllat i deixeu-ho refredar.
  4. Ompliu els motlles de gelat de pal amb la barreja, introduïu-hi el palet i deixeu-ho al congelador un mínim de 24 h.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: