Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu l’all i fregueu-hi amb ell els talls de porc per les dues cares. Salpebreu-los amb moderació i disposeu en una cara un tall de pernil i un parell de fulles de sàlvia. Plegueu-los per la meitat, amb el pernil a dins, i mantingueu-los plegats amb l’ajut d’un escuradents. La gràcia està en el tall fi. Ja sigui des del tall o per haver estat aplanat amb un rodet o una maça. 
  2. Poseu la mantega en una paella i feu-hi enrossir els talls de carn per les dues cares. Quan tinguin color, incorporeu-hi el vi i deixeu coure, tapat, 15 min.
  3. Retireu la carn (conserveu-la calenta) i afegiu-hi la nata al suc que hagi quedat tot barrejant-ho. Incorporeu-hi la resta de fulles de sàlvia cisellades i deixeu-ho escalfar. Rectifiqueu-ho de sal si s’escau.
  4. Presenteu la carn amb la salsa i acompanyada, si voleu, d’una mica de pasta just cuita grenyal.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: