Preparació
- Per al chutney: feu un caramel amb el sucre, afegiu-hi el vinagre, l’aigua i la salsa de soja. Afegiu-hi també les espècies en una bosseta de te o embolicades amb una gasa i deixeu-ho reduir a la meitat. Poseu-hi les cireres tallades per la meitat i sense pinyol. Deixeu-ho coure durant 20 min a foc lent i reserveu-ho.
- Barregeu la sal grossa amb el pebre mòlt, els grans d’all esclafats i la farigola. Cobriu el cap de llom i deixeu-lo curar durant 4 h. Retireu-ne la sal i renteu-lo.
- Assequeu-lo i poseu-lo en una cassola, cobriu-lo amb l’oli, tapeu-lo i deixeu-lo confitar al forn a 90 ºC durant 6 h. Retireu-lo de l’oli, un cop sigui fred, i talleu-lo a làmines fines. Amaniu-lo amb sal grisa i oli d’oliva verge.
- Col·loqueu-ho sobre una base de chutney i finalitzeu el plat amb un buquet d’amanida i germinats variats.