Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu bé la llima i ratlleu-ne la pela.
  2. Peleu els préssecs i retireu-ne els pinyols, talleu-ne la polpa a bocins de mida regular i no gaire grans. Passeu-los en una cassola amb la llima ratllada i els brots de farigola, rentats i assecats.
  3. Coeu-ho a foc suau 15 min, remenant-ho de tant en tant.
  4. Retireu-ne la farigola i treballeu-ho amb una batedora o similar per aconseguir textura de compota.
  5. Poseu-ho als atuells de servir.
  6. Poseu els borregos entre dos draps de cuina. Premeu-los amb un corró per esmicolar-los. Espolseu-los per damunt del préssec cuit i remateu-ho amb un parell de pessics de gingebre en pols.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: