Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la vinagreta: poseu tots els ingredients al got de la batedora, tritureu-ho i reserveu-ho.
  2. Per a l’amanida: en una paella amb un xic d’oli, coeu el pit de pollastre, amb una mica de sal, pebre i orenga, fins que sigui ben daurat i cuit per tot arreu. Retireu-lo del foc i deixeu-lo refredar. Talleu-lo a làmines de mig dit de gruix.
  3. Partiu la poma per la meitat, traieu-li el cor i, sense pelar-la, talleu-la a daus.
  4. A la base de cada pot de vidre, poseu les llenties amanides amb la vinagreta.
  5. A sobre, afegiu-hi els daus de poma i les tàperes, amanits també amb un xic de vinagreta.
  6. Incorporeu-hi les làmines de pollastre. Pel damunt, col·loqueu-hi el formatge i les ametlles, i acabeu-ho amb els canonges.
  7. Tapeu els pots i ja els teniu a punt!

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: